Des questions? / Nog een vraag?

BEHAL BIO-CHALEUR 

 

Uniquement sur RDV / Op afspraak

 

 

Bureau Luxembourg

 

45, Avenue de la Liberté

1931 Luxembourg

 

 

Tel: 00 352 26 48 27 22

 

email: info@behal.lu

 

 

Devenir revendeur?Dealer worden?

La société Behal.lu est l'importateur exclusif de poëles, chaudières et inserts à pellets de la marque VULCANIA pour le BENELUX.

 

Vous désirez devenir revendeur de notre marque? Complétez le formulaire de contact.

 

Het bedrijf Behal.lu sa is de exclusieve importateur van kachels, verwarmingsketels en inbouwhaard met pellets van het merk VULCANIA voor Benelux.

 

U wenst dealer van ons merk te worden?

Dan vul het contactformulier in.

 

 

Wie zijn we?

We zijn een onderneming in Luxemburg die heeft gekozen alternatieven aan de fossiele brandstoffen voor te stellen, maar beschikbaar voor iedereen. Als specialist in nieuwe energieën heeft Behal Bio Chaleur gewenst dat iedereen toegang tot een efficiënte, economische en milieuvriendelijke verwarming heeft. Ons kantoor heeft een eenvoudig te gebruiken product ontworpen met uitzonderlijke warmtekrachten.

Een milieuvriendelijke investering is vaak beschouwd als weinig winstgevend want een grote kapitaaluitgave noodzakelijk is. Behal Bio Chaleur heeft de pelletkachel willen democratiseren door een Europese en stevige kachel te hebben ontworpen: de WAVE 2016.

Behal Bio Chaleur wil het leven van zijn klanten vereenvoudigen door een economisch onderhoudscontract voor te stellen: het contract Bio-Chaleur: eenvoudig, efficiënt, economisch.

 

BIO-CHALEUR: DE WAVE 2016!